✔️ NU 30% KORTING OP ALLE COLLECTIES ✔️ GRATIS VERZENDING ✔️ 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Bestelling en Levering

Jouw bestelling wordt rechtstreeks vanuit onze fabrikant(en) naar jouw adres verzonden, in plaats van via een groothandel of directe voorraad. Zo besparen we enorm op opslag-, verzend- en distributiekosten en kunnen we u bovendien verzekeren van:

✔️ Een lage kostprijs
✔️ Geen onnodige distributie, wat milieuvriendelijk is
✔️ Altijd gratis verzending
✔️ Consistente voorraad

Hierdoor kan de levertijd langer zijn dan je gewend bent. We hebben een illustratie gemaakt om ons verzendproces zichtbaar en leesbaar te maken voor je:

Doordat wij de producten direct vanuit onze fabrikant(en) versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 9-20 dagen voor bestellingen in Nederland en België.

LET OP: door de recente maatregelen omtrent het COVID-19 virus kan het zijn dat de levertijd langer duurt. In deze onzekere tijden kunnen onverwachtse hinderingen plaatsvinden waar wij geen invloed op hebben. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Excuses als dit invloed zal hebben op uw bestelling. 

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Volg je bestelling

Na het plaatsen van je bestelling kun je binnen een paar dagen eenvoudig je pakketje volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen >>

Vragen over je bestelling

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veel gestelde vragen pagina of jouw vraag ertussen staat. 

Klik hier om naar de FAQ te gaan >>

100% Tevredenheidsgarantie
GRATIS Verzending
Niet goed, geld terug garantie